maanantai 6. elokuuta 2012

Voittaja-banneri päätetty!

Tässä siis neljä banneria, jotka äänestitte parhaiksi:


Sofian banneri 50 ääntä

 Pidin tästä bannerista paljon, keskimmäinen Ressun hyppykuva on todella makeasti rajattu ja se sopii hienosti tuohon paikkaan. Otsikko on hieno, olisi saanut näkyä ehkä hieman selvemmin. Otsikon takana näkyvä kuva on valittu hyvin, samoin kaksi pikkukuvaa sen alla. Oikeanpuoleisiksi kuviksi olisin toivonut hieman "iloisempia" ja värikkäämpiä kuvia, ja ehkä hieman kesäisempiä / syksyisempiä vielä tähänaikaan vuodesta. Tykkäsin silti kovasti!!




Elinan banneri 8 ääntä

Tämän bannerin ehdottomasti paras juttu on hyvin valitut kuvat! Kaipasin juuri tällaisia iloisia ja värikkäitä kuvia, joissa esiintyy mahdollisimman paljon eri poneja erilaisissa tilanteissa. Tausta olisi saanut olla hieman "täyteläisempi" ja otsikon väri / fontti ei ole välttämättä omasta mielestäni mieluisin.




Saran banneri 5 ääntä

Myös tässä bannerissa hyvinvalitut kuvat olivat parasta. Monippuolisuutta tuo myös läpinäkyvä pohja ja banneri toimiikin ihan minkävärisen taustan kanssa tahansa. Ressun kuvan rajaus on mielettömän hieno! Tässäkin bannerissa otsikko olisi saanut olla tehty vähän erilaisella, yksinkertaisemmalla fontilla.



Hannan banneri 5 ääntä

Tämän bannerin muutamat kuvat ovat mielestäni parhaat meidän tallilla otetut kuvat. Rakastan kovasti tuota kuvaa, jossa Nalle laukkaa korvat hörössä kärryjen edessä. Toinen huippukuva on tuo keskimmäinen kuva Prinssi-varsastamme. Nappivalinnat! Kuvat ovat hauskasti sydänkehyksissä. Valitettavasti tämän bannerin värisävy on se "viimeinen mahdollinen vaihtoehto", jonka blogiini laittaisin. Banneri on myös turhan korkea ja veisi aikapaljon tilaa.



Voittajaksi olen valinnut bannerin, joka oli suosikki myös teidän suurimman osan mielestä. Onnittelut Sofia! :)

Kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti