sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Leirikuulumisia


Heippa kaikille!

Meillä on kesän leirit täydessä käynnissä, vielä yksi Vauhtileiriporukka saadaan tallillemme alkavalla viikolla. Käynnissäoleva leirikesä on sujunut oikein hienosti, leiriläisiä on riittänyt ja hauskaa on ollut. Kesäkuussa pyörineet päiväleirit olivat täynnä vauhtia ja innokkaita pikkuleiriläisiä. Mahtoi olla ponit hetken aikaa pyörryksissä, kun toimintaa riitti kovin monipuolisesti aamusta illan viikkotunteihin asti.


 

Heinäkuussa ei ole paljon poutapäiviä ollut, mikä onkin ollut hieman ikävää yöleiriemme vuoksi. Onneksi kylmä ja sateinen sää on unohtunut leiripäivien touhussa :)




Muutaman videokoosteen olemme kerinneet kokoamaan, tässä niitä nähtäväksi. Ensimmäinen video koostuu toukokuun tapahtumista ja jälkimmäinen kesäkuun:







Tallimme Summer Cup 2016 saatiin ratkottua kolmen osakilpailun myötä. Todella taitavat ja suloiset pikkuratsukkomme mittelivät kuluneen kevään ajan finaalipaikoista. Voittajaksi finaaliluokasta selviytyi upealla ja vauhdikkaalla suorituksella Erika ja Nalle, onnittelut vielä! Tulokset ja muut sijoittuneet löydät kotisivuiltamme.



 

Lisää kilpailumenestystä: Tallimme poniratsukoita osallistui KaRan minicupin toiseen osakilpailuun, josta nappasimme tallillemme huikean kolmoisvoiton! Kerttu ja Rommi sinkoilivat luokan voittoon tasaisen varmalla työskentelyllä perusradalla ja hienolla uusintaratsastuksella. Pikkukommelluksia oli havaittavissa maalilinjan ylityttyä, mutta niitä ei lasketa :D Veera sijoittui Tanelin kanssa toiseksi ja Oona oli Petterillä kolmas. Ei voi paljon ylpeämpi olla - Upeeta tytöt!!






 

Minulla on kone täynnä aivan mahtavia ja laadukkaita kuvia, en millään saa kaikkia ihanuuksia julkaistua.... Sen verran nopeaa tahtia niitä minulle lähetellään - Ihanaa! Kiitos kaikista kuvista Oona O., Nella S. ja Veera L. sekä tietysti muut, jotka ovat yksittäisiä kuvia lähettäneet. Tässä näytille tyttöjen ottamia huippukuvia:





































 


Tässä kuulumiset tältä erää, meidän tallin väki hiljenee hetkeksi ja palaamme asiaan taas kesätaukomme jälkeen. Kiitos kaikille ihanille leiriläisille, olette mahdollistaneet tämän huippukivan leirikesän tänäkin vuonna! <3 Oikein lämmintä kesänjatkoa kaikille!





-Susku



2 kommenttia:

  1. miksi Prinssi ei ole enää tallin sivuilla :( oletko myynyt sen?

    VastaaPoista
  2. Miks Norton ei ole enään tallin sivuilla? Ootko myyny sen?):

    VastaaPoista