perjantai 17. elokuuta 2012

Juhlatunnelmien hälvetessä

No ei vaan, ei ollut sen suurempia juhlahumuja! Paikallislehti on tekemässä juttua Nallesta ja Marinkasta, mutta muuten mestaruushulinat ovat jäämässä ikimuistoisiksi hippusiksi sydämiimme.

Tallilla on arki pyörähtänyt taas käyntiin. Ratsastajia on käynyt ja ponit kasvattelevat jo paksumpaa karvaa. Kaikki hevoset ovat vielä laitumilla yötäpäivää, mutta ensiviikolla ne siirtyvät talliin ja tarhaan, kun laidunruoho loppuu ja yölämpötilat laskevat alle kymmenen asteen. Ottaisin hevoset sisään jo nyt, mutta olkipellettitielauksemme saapuu vasta alkuviikosta. Heinää on varastossa kattoon asti ja juoma-automaatitkin odottavat käyttöönottoa. Ei vitsit kuinka kivaa, kun saa hepat talliin. Työmäärähän kasvaa silmissä, mutta toisaalta on tuo laidunten teko, vesien täyttely ja hevosten haku takalaitumilta rankkaa. Iidan ylläpitoheppa Pirpana-heppa lähti omistajilleen tiistaina. Prinssin olisi tarkoitus lähteä pihattoon tämän kuun lopussa.


Pirpanan lähtöiltana tytöt heppojen kanssalähdössä maastolenkille
Neiti kesäheinä ennen kurssille lähtöä...

Minulla on alkanut yrittäjäkoulutus Tampereella. Ensimmäiset kerrat on jo takana, enää kuusi kertaa jäljellä ja sitten pääsee homma eteneen taas kohti parempaa. Kurssilla on tylsää, mutta toisaalta ihanaa päästä sinne lepäämään ja oikeasti vain istumaan. Kolme tuntia kaksi kertaa viikossa, kun saa vain haaveilla ja istua, tietysti yritän kuunnellakin jotain.



Liiketoimintasuunnitelma on kutakuinkin tehty ja viralliset paperisodat voivat kohta alkaa. Ainiin, olen tosiaan perustamassa yritystä, enhän ole sitä edes muistanut sanoa. Aloitan syyskuussa opiskelut Asikkalassa (harrasteohjaaja) ja työskentelen omalla tallilla siinä sivussa tunteja pitäen ja hevosia hoidellen.

Tässä vielä linkki videopostaukseen SM-kisareissulta:

http://www.youtube.com/watch?v=kjpQDiReub4&list=UUHr5lYHK8zaxRL7x-83a7eA&index=1&feature=plcp


2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa videot niin, että näkyy mobiililaitteille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm tästä joku aiemminkin sanonut, mutta olen aina unohtanut. Yritän nyt muistaa korjata asian kunhan ehdin :)

      Poista