sunnuntai 12. elokuuta 2012

Saanko esitellä...

.... vuoden 2012 Shettis-SM esteiden hopeamitalistit; Marinka ja Nalle!!






Surkeat arvostelut lauantain kouluosuuksissa jäivät unholaan tämänpäivän estekisojen jälkeen. Tässä tyttöjen päiväkirjaa kuvien kera:


Perjantai:

klo.14.00 Olemme juuri lastanneet ponit traikkuun ja auto on pakattu. Täällä Suskun autossa on Tinja, Jenniina, Sara ja Susku. Loput tulee toisella autolla suoraan Sysmään leirintäalueelle. Nyt lähdimmekin juuri liikkeelle. (Sara, Jensku ja Tinja)

klo.18.40 Päästiin perille Sysmään. Veimme ponit kisapaikalle karsinaan Asikkalaan, jonka jälkeen kävimme kaupassa ostamassa meille ruokaa. Nyt ollaan täällä Sysmässä ja saimme juuri syötyä. Täällä on tosi hienot vessat, keittiöt ja uimaranta. (Sara)


klo.21.18 Tultiin nyt Marinkan, Jussin ja Katjan kanssa tänne leirintäalueelle, missä muut olivatkin jo perillä. Käytiin jo uimassakin, vesi oli vähän kylmää. Sitten paistettiin kaikki makkaraa ja nyt ollaan Suskun mökissä ja Marinka putsaa saappaitaan. Sitten käydään vieä kouluohjelmia läpi! (Roosa)









klo. 22.47 Tää on nyt tosi salaista, me lähettiin äskön täältä Suskun mökistä ja avain jäi ylläripylläri tänne sisälle. Mentiin sitten respaan ja Roosa ja Sara meni pyytään joltain naiselta vara-avaimia. Ei vielä kerrottu aikuisille, paitsi Suskulle. (Marinka)  

klo.01.02 Me lapset pelattiin äskön mölkkyä, Roosa voiti sen. Nyt ollaan oltu täällä toisessa mökissä ja aikuiset ovat juoneet tuolla toisessa mökissä jotain....... Huomenna edessä on kouluosuus. Öitä! (Sara)


Lauantai:

klo.10.10 Lähettiin ajaan kisapaikalle. Täällä on minä, Roosa, Sara ja Susku. (Jenniina)


klo.13.30 Ensimmäinen koulurata on nyt takana. Mielestäni Nalle kulki tässä raviohjelmassa rentona ja hyvin. Tuomarit eivät näköjään tykkää meistä: 59,84.... Paskanmarjat!!!! En enää koskaan mee koulukisoihin! (Marinka)


klo. 20.08 Omasta mielestäni loputkin radat meni hyvin. Rommi kulki HeC:ssä rentona ja hyvässä muodossa, myös laukassa. Nallen kanssa päätettiin vaihtaa taktiikkaa ihan täysin ja en ratsastanut sitä ollenkaan, en vaatinut siltä mitään. Se juoksi pää pitkänä, kun tuomarit näyttää arvostavan sellaisia poneja, jotka vain juoksevat pisteestä toiseen jotenkin. Saimmekin heti paremmat prosentit, kun Nalle meni ihan pötkylänä. Oli outo olla ratsastamatta oikein ja oli vaikea leikkiä alkeisratsastajaa... Mutta taktiikka kannatti. (Marinka)




klo. 00.40 Oltiin rantasaunassa kymmenestä kahteentoista. Oli tosi kiva ranta sekä sauna. Uitiin aika paljon, paitsi Marinka ja Tinja, jotka ovat vähän kipeitä. Nyt tämän yön Marinka ja Roosa nukkuvat minun ja Suskun mökissä.! Kohta mennään nukkuun. (Sara)








Sunnuntai:

klo. 12.15 Estekilpailut alkoivat juuri, rata näyttää todella kivalta. Marinka on jo valmiina Nallen kanssa, Rommi odottelee vielä karsinassa omaa luokkaansa. Nyt peukut pystyyn!! (Susku)





klo.18.02 Voitettiin Nallen kanssa SM-hopeaa. Eka rata mentiin aika reippaasti ja sijoituttiin toisiksi. Samoin toinen luokka mentiin lujaa ja sijoituimme siinäkin toiseksi. Hävisimme ihan muutamilla sadasosilla voittajille kummassakin luokassa ja tämän takia tuli hopeaa, kultakin oli erittäin lähellä. Rommin kanssa hetimme kunnon voltin verkassa pystyn jälkeen, kun Rommi kaatui onnistuneen hypyn jälkeen ihan ihmeellisesti. Tipuin alas, onneksi kummallekaan ei näyttänyt käyvän pahasti. Toivotaan, että Rommille ei sattunut mitään. Menimme luokan kuitenkin puhtaasti, mutta aika ei riittänyt sijoille. (Marinka)












Videopostaustakin kuvailtiin, tulee huomenna tänne, jos ehdin sen editoimaan!






♥ ONNEA MARINKA JA NALLE! 





15 kommenttia:

  1. http://emiliaikola.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html
    :)

    VastaaPoista
  2. Marinkanhan ois pitäny voittaa kultaa?! Kun se joka voitti niin silhän oli 4+1 ja Ja Marinkalla 2+2?! MUT ONNEE VIELÄ!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mestaruuspisteet meni ihan oikein! Kaikilla kärkikolmikon poneilla oli neljä pistettä ja koska tasatilanteessa tulokset luetaan korkeimman luokan mukaan, niin järjestys on juuri tämä. Tuon voittajan sijat olivat 1+3, koska ensimmäisessä luokassa kolmanneksi sijoittui mestaruuden ulkopuolella kisaava poni ja täten tuon voittajan sija mestaruuskamppailua ajatellen oli kolme. Kiitos onnitteluista! :)

      Poista
  3. Onneee ! :) Hienosti meni.

    Toi fiilis "Paskanmarjat!!!! En enää koskaan mee koulukisoihin!" kuulostaa jotenkin tutulta... muutama vuos sitte itellä samat fiilikset :)

    VastaaPoista
  4. "Se juoksi pää pitkänä, kun tuomarit näyttää arvostavan sellaisia poneja, jotka vain juoksevat pisteestä toiseen jotenkin."

    Kiva täällä lukea koulumestaruutta poninsa kanssa voittaneen, että en ansainnut sitä vaan olen alkeisratsastaja jonka poni juoksee pää pitkänä pisteestä toiseen jotenkin? Kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme ole puhuneet voittajasta, vaan ylipäätään kilpailijoista. Mutta ole hyvä jos kommentista nokkiisi otit :)

      Poista
    2. Ihan kertoakseni vain että tarkotin niitä jotain poneja jolla oli isot ratsastajat ja ne sai samoja ja jotkut parempiakin prosentteja kun ne joilla oli sopivat ratsastajat ja ponit edes laukkas ja tälleeen...

      Poista
  5. nii millon se videopostaus tulee? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut youtubessa jo maanantaista asti, mutta en ole saanut aikaiseksi päivittää blogia! Illalla päivittelen, mutta löytyy youtubesta käyttäjänimellä Pojusuokki91 :)

      Poista
  6. Onnea! Mutta se on kyllä niin totta, että tuomarit arvostavat vain shettiksiä jotka kulkevat pää pitkällä, kokevat varmaan uhkana shettikset joiden rakenne ja taito riittää oikeen päin kulkemiseen. Ymmärrän kyllä jotkut pienemmän shettikset eivät välttämättä voi kulkea muodossa, mutta kyllä niitä jotka voi niin pitäisi jotenkin kannustaa..

    Oletko muuten antamassa Pinniä ylläpitoon?

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kattelen vaan näit vanhoi postauksii, super myöhäset onnittelut!:) Toi yks poni on mullekki ns tuttu :D

    VastaaPoista
  9. Miten pitkä Marinka oli tuolloin?

    VastaaPoista
  10. Tuo kuva Marinkasta (Nallekin asuu täällä vielä:D) on vielä yli kymmenen vuotta myöhemmin varustehuoneen seinälläXD

    VastaaPoista