sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Romeot esteillä!

Olemme nikkaroineet tallissa tänään melkein viisi tuntia, kun laitoimme vielä tuota toista väliseinää paikoilleen. Nyt on kaikki ponit siis ekaa yötä tallissa ja kaikki ovat tyytyväisiä karsinoihinsa. Tämän jälkeen lähdimme Pohtikselle hyppäämään Jenniinan ja Marinkan kanssa, Marinka meni Romeolla ja Jenniina Rommilla. Olin nähnyt Romeon hyppäämistä vain videolla eli en ollut ollenkaan varma miten toimii. Romeo kiihdytteli jo alkuraveissa ja olisi halunnut jo laukata ja hypätä. Marinka sai sen kuitenkin rauhoittumaan ja verryttley onnistui aika hyvin. Aloitimme tavallisilla ravi- ja laukkapuomeilla. Ensin suoralla ja sitten ympyrällä. Keskimmäinen puomi oli nostettu kannattimilla n.20cm korkuiseksi kavaletiksi. Sitten aloimme tulemaan linjaa, estekorkeus oli 50-60cm. Otimme harjoitukseen mukan myös ristikon lävistäjältä, jolla harjoittelimme laukanvaihtoa. Kaikki sujui todella hyvin ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt Romeoon! Rommikin loikki hienosti, se oli ehkä vähän nahkea tänään, tai sitten se vain näytti tuon ilopillerin vierellä laiskemmalta. Tytöt vaihtoivat lopuksi ratsuja ja ottivat parit hypyt vielä.


Jenniina ja Rommi


Marinka ja Romeo


Marinka ja Romeo


Jenniina ja Romeo


Marinka ja Rommi


Jenniina ja Romeo


Marinka ja Rommi

Prinssistä oli tullut kuvia facebookkiin pihatosta, kun sen tarhakaverina on tuon meidän KS-terapeutin Satu Ukkosen shettisvarsa Nora! Se on jo vuotias tamma, mutta tosiaan samankokoinen kuin Prinssi.




Huomenna ajattelin tallihommien jälkeen aloittaa urakoinnin. Nimittäin minun uusi toimistorakennukseni tulee saamaan uuden ilmeen, kun näytän sille vähän maalisutia ja ehkä vähän vasaraa ja muita työkaluja. Tallimme takapihalla tönöttävä parakkirakennus (joka on edellisellä omistajalla töhritty graffitteilla), saa pian uuden ilmeen. Maalaan rakennuksen ulkoa tallin väriseksi. Sisältähän se on huippuhieno, siellä on eteinen hyllyineen, vessa ja iso "olohuone". Se on täysin nykyaikainen ja remontoitu sisältä, mutta tuon vessan ajattelin purkaa niin, että otan sieltä pytyn ja lavuaarin pois ja teen siitä loimikomeron. Saan oven molemmille puolille isot hyllyt lattiasta kattoon ja näin pääsen eroon satulahuoneemme vihreistä kaapeista. Niiden tilalle saamme lisää satulatelineitä sekä kuivaushenkarit loimille. Parakki siirretään tallin etupihalle ja se tulee luultavasti olemaan tallilaistenkin käytössä. Siellä on jääkaappi jo valmiina ja varmaan hommaan sinne sohvan ja muita viihtyisiä kalusteita. Nyt pitäisi saada kaikki tavarat myytyä ja saada koppi tyhjäksi. Myin jo kaikki jääkiekkovarusteeni ja ihan tippa linssissä sen tein, muistot vain jäivät itselle :)


Puolet "olohuoneesta"

Toinen puoli olohuoneesta, vessa (tuleva loimikaappi) vasemmalla ja eteinen oikealla.

Eteinen, oikealla vessan ovi.

1 kommentti:

  1. Sulla siellä näyttää aina piisaavan hommaa! :D Mutta hienosti ponit pomppii ja Prinssi on aikas sulonen (: ♥

    VastaaPoista