keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Carlo the King ja uudet seikkailut

Huhheijjaa poijat ja tytöt, tänään on tanner (ja Pirpana-hepan takapuoli) tömissyt. Kalle saapui Kangasalle ja päivä on ollut melkoisen jännittävä Niemisen perheelle, joka tämän ihanuuden sai ensimmäiseksi omaksi hepakseen.


Lähdimme aamulla klo.7 tallilta, kun Niemiset tulivat hakemaan minua tallilta. Matkamme tökkäili pitkin alkumatkaa, kun traikun ja auton välisessä sähköpistokkeessa oli kosketushäiriö ja traikun valot vilkkuivat kuin joulukuusi. Mikko the Mac Gyver korjasi ongelman pyykkinarulla, jolla virittelimme pistokkeen kiinni takakonttiin, jolloin pistoke pysyi paikallaan. Ne loistivat hienosti loppuun asti! Aikas nerokasta! Matkaa oli melkein 300km per suunta ja aikaa kului reilu 4 tuntia. Eli autossa istuimme tänään lähemmäs yhdeksän tuntia.
Ruokatauko Viitasaarella


... joka on varmasti Suomen kauneimmalla paikalla oleva huoltoasema!


Olimme perillä Keiteleellä puoleltapäivin, paikanpäällä myyjä olikin jo tippa linssissä meitä odottamassa. Kun viralliset osuudet oli hoidettu oli aika laittaa poni koppiin ja Kallen seikkailu uudessa kodissa pääsi alkamaan pitkällä kuljetuksella Pirkanmaalle.

Tuore poninomistaja tutkailee traikkua ennen kotimatkaa

Kohti traikkua....


Kallen myyjä hyvästelemässä Kallea trailerissa


Kotimatka sujui hienosti, Kalle oli kiltisti ja olimme kotona ennen viittä. Perillä olikin kunnon vastaanottaseremoniat, kun loput Niemiset olivat tallilla vastassa... ja ihan pari muutakin :)


Kalle tepastelee matkan jälkeen, takana Nalle ja Rommi


Kaikki näytti sujuvan hyvin ja Kalle saikin laidunkaveriksi Pirpanan. Alku meni hyvin, mutta parintunnin kuluttua juoksin hätiin, kun laitumelta kuulu ihan kamalaa potkimista ja meukkaamista. Kalle tykitti Pirpanaa takasillaan aivan taukoamatta, minä juoksin niin lujaa kuin pääsin ja huusin samalla, että saisin Kallen lopettamaan. Potkiminen loppui vasta, kun olin itse hevosten välissä. Pirpana raasu vain seisoi ja katsoi kun toinen potki sitä. Onneksi selvisimme yhdellä aika isolla haavalla Pirpanan takajalassa sekä lommoilla Pirjon takapuolessa, kyljissä ja mahassa. Ei kelvannut tämä neiti Kallelle ja Pirjo sai rukkaset. Suhde oli lyhyt, mutta ytimekäs. Siispä iltapuhteeksi alkoikin laidunten jälleenrakennus, kunhan haava oli ensin putsattu. Vaihtelin kaikkien ponien paikkoja, että saisin ne jotenkin järkevästi laitettua. Kalle saa nyt olla yksin ja pohtia tekemisiään yksin, taitaa herra olla vielä hieman hämillään maisemanvaihdoksesta. Sensijaan Nalle ja Rommi keksivät mahtavan jutun keskenänsä, ne juoksivat ja riehuivat keskenään. Ne oli aika suloisia temmeltäjiä! :)

Nyt ei auta kuin toivottaa Iidalle jaksamisia ilman Kallea, me pidämme siitä hyvää huolta!!
5 kommenttia:

 1. siis kenen tuo kalle on nyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niemisten. Lue tarkasti ennenkuin kysyt.

   Poista
 2. käyppä vilkaisemassa kallen oma sivu :)

  VastaaPoista
 3. Vooi, onneksi poni pääs teidän hoiviin, ihan mahtava homma! ei ois parempaa paikkaa voinu toivoa :) Sika poni kyllä kun on toista alkanu monottaan!:o se teki tuon saman joskus kauan sitten, sillon alkuaikana yhelle isolle tammalle, jouduttiin sit ottaa erilleen :/ Toivottavasti se nyt oppii olemaan edes jonkun kanssa, ettei jatka tuota! Mutta onnea teille jatkoon hirmusesti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että Kalle viihtyy täällä. Luvassa on kaikenlaista jännittävää puuhaa

   Poista