tiistai 4. helmikuuta 2014

Kevät tule jo!

Tallilla odotetaan jo kovasti kesää! Yöleirit on myyty loppuun ja tallityttöjen kesken niistä supistaankin jo innolla. Päiväleireillä on vielä tilaa, saa nähdä montako päiväleiriä saadaan kasaan :) On ihanaa, kun alkaa olemaan jo hieman valoisampaa, ennen ulkovalot sai sytyttää jo puoli neljän aikaan iltapäivällä, nyt ensimmäisen tunnin alussa viiden aikoihin on vielä valoisaa! Kyllä se kevät sieltä kohta tulee :)Muuten tallilla arki luistaa normaaliin tapaan, olemme hieman tallityttöjen kanssa skarpanneet siisteyden ylläpitämisen kanssa ja sovimme hoitajien huoneen siivousvuoroista hoitajaporukan kanssa. Nakki napsahtaa aina viikottain jonkun päivän hoitajille. Jospa ne Heppahullut ja Aliaksen pelikortit alkaisivat pikkuhiljaa löytämään omalle paikalleen heti käytön jälkeen, kun huomaa kuinka kurjaa on siivota muiden jälkiä. Aika hyvältä on kieltämättä oleskelutilat näyttäneet viimepäivinä!

Käytin tallimme kissanpennut Napin ja Nepparin viimeviikolla leikkauksessa, sain jäädä seuraan toimenpidettä. Pakko myöntää, että hieman helpompaa nopeampaa toimintaa kuin mitä Prinssin ruunaus oli :) Nyt kisuvauvat ovat jo voimissaan, olivat toki heti tallille päästyään! Nappi painoi 3,2kg ja veljensä Neppari vain 2,1kg. Eläinlääkärikin ihmetteli noin suurta kokoeroa, mutta syytä ei tiedetä... Mutta eipä se näytä menoa haittaavan :)

Pojat nukutettuina ennen miehisyyden vientiä

Tallin postilaatikosta löytyy aina välillä mukavia yllätyksiä :)Sain kutsun Niemisten perheen mukaan maaliskuussa lomamatkalle Kap Verdelle viikoksi. Kauaa ei tarvinnut miettiä, että lähdenkö mukaan. Pääsee hetkeksi lepuuttamaan mieltään täältä tohinan keskeltä ja hakemaan voimia kesän rutistukseen, kun normaalien iltatuntien lisäksi on päiväleirit ja tuntien jäädessä tauolle alkaa yöleirit. Lomamatkan ajan Emmi pitää kaikki viikon tunnit. Mutta sitten ne tallityöt.. Noh... ehkä mä vielä ehdin jonkun saamaan :)
Kuvien (c) Maria

Vas. Elise & Susku, oik. Nea ja Jekku, suksilla Essi

Tällähetkellä mielessä pyöriin vaan erään biisin sanat... "aika on niin julmaa, se matelee, juuri silloin kun se saisi kiiruhtaa". On ollut niin outoa tää alkuvuosi, kun elämässä ei ole muuta kuin työt... Toinen puolisko tästä huushollista lähti armeijan harmaisiin tammikuun alussa ja on niin outoa olla yksin. Olenkin yrittänyt saada rästissä olevia asioita hoidettua, mutta niitä ei kauheasti ole... ainakaan enää. Sen sijaan siivoan tallia normaalia paremmin, eilen pesin auton sisältä ja ulkoa, tänään käänsin koko kämpän ympäri vaatehuoneen jokaista hyllyä myöden. Hyvähän se toisaalta on, että on aikaa, mutta tää rupee jo hieman kyllästyttämään, enää 8kk edessä. Tuleepa blogia päivitettyä aina välillä :)

Mukavaa kevään odotusta kaikille!


6 kommenttia:

 1. Kiva että sulla on nyt aikaa postailla enemmän! Tää on yks mun lemppari blogeista! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia !:)

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Olin näköjään ottanut pari kuvaa susta ja Elisestä sunnuntaina, vaikka hirmu huonolaatusia ovatkin, päätin tulla kuitenkin linkkaamaan ne:)
  http://i60.tinypic.com/vhyww6.jpg
  http://i58.tinypic.com/2133ora.jpg
  http://i59.tinypic.com/2yl34ud.jpg
  http://i58.tinypic.com/30a974o.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos paljon, kivoja kuvia. Kukas on kuvaajan nimi, vai haluatko copyrighteja esille, jos kuvia julkaisee? :)

   -Susku

   Poista
  2. Jos jossain julkaiset, niin laita vaan että kuvaaja ei halua nimeään mainittavan:) Kiva jos kelpaa!

   Poista
 4. moi
  kumpi noista kissoista on NAPPI ja kumpi on NEPPARI?


  – Helmi

  VastaaPoista