keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevään kynnyksellä

Tuntimme alkavat jo valoisan aikaan, ihanaa kun kevät lähenee! Ensiviikolla lapsilla on hiihtoloma ja tallillamme onkin kaikenlaista kivaa touhua sen kunniaksi. Maanantaina ja tiistaina meillä on touhupäivä, joissa ohjelmassa hiihtoratsastusta sekä muuta mukavaa. Grillaamme kodassa myös makkaraa. Keskiviikkona ja torstaina lähdemme minimaastoille, puolentoistatunnin rauhalliselle metsäretkelle pienimpien kanssa, myös muutama aikuinen on uskaltautumassa mukaan!

Viimesunnuntaina oli laskiainen ja oikein kaunis aurinkopäivä. Päätimme Marian ja Nean kanssa hieman testailla poneja hiihtoratsastuksessa. Leevillä ja Nortonilla ei oltu ikinä menty hiihtoratsastusta, eikä myöskään uusimmilla poneillamme Kessulla eikä Tanelilla. Kessua emme ehtineet kokeilemaan, mutta muilla menimme ja vitsit kun oli hauskaa! Pitkästä aikaa pääsi suksille Tanelin perään nauttimaan vauhdista. Tässä vähän materiaalia: VIDEO

Leevi hyppää, Maria selässä ja Nea suksilla




Tosiaan löysimme vihdoin uuden ponin, 5-vuotiaan russponiruunan Tanelin. Hän on osoittautunut oikein hyväksi hankinnaksi, Taneli tekee kaikentasoisten tunteja, alkuun toki häntä käytetään vähemmän. Luonteeltaan Taneli on todella kiltti, ratsastaessa sopivan reipas.




Talomme kattoremontti aiheutti hieman lisäjännitystä yhden illan tunteihimme, mutta onneksi katto valmistui alle kahdessa päivässä!
Aloitin Leevin ajo-koulutuksen ohjasajolla. Nyt etsinnässä onkin ajovermeet myös isommille poneillemme. Kuvan shettisvaljaat eivät ihan joka kohdasta yltäneet kiinni asti.

Nalle, Kessu ja Rommi estekilpailuissa

1 kommentti: