keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!


On taas kulunut (liian) pitkä aika edellisistä kuulumisista. Nyt on pakko kovan härdellin keskellä tulla päivittelemään lyhyesti blogia, jotta asiakkaatkin tietävät missä mennään :) Jos nyt mennään suoraan asiaan, niin ostin vanhempieni tilan, jossa ponitallia olen pitänyt. Koko syksy meni tätä asiaa jännittäessä ja suunnitellessa ja viimein kauppa tehtiin pari viikkoa sitten. Vanhempani muuttivat lähelle uudempaan omakotitaloon ja heidän muuttoa tehtii päivittäin aamusta iltaan kaksi viikkoa. Nyt olemme saaneet Papinojan talon tyhjäksi ja olemme kohta oikeastaan jo viikon remontoineet sitä. Edessä on vielä paljon hommaa, mutta yllättävän hyvää vauhtia hommat ovat edenneet ja näyttää siltä, että saatamme vielä tämän vuoden puolella saada talon sen verran hyvään kuntoon, että pääsemme sinne muuttamaan, vaikka remontti jatkuu. Onneksi Samun suvusta löytyy taitavia remonttimiehiä, emme itse olisi millään pystyneet tällaista remonttia tekemään. Tästä kaikesta johtuen siis Annika-ope on pitänyt tunteja nyt normaalia enemmän, koska itse on ollut joko muuttohommissa tai niin väsynyt kokopäiväisestä urakoinnista, että Annikan apu on ollut enemmän kuin tarpeen.




Remonttia...
Oppilaat tekivät pienoismallin tallistamme, upea!!



Alla kuvia muista loppuvuoden tapahtumista:

Synttärit tallilla
Ponit pääsivät Satu Ukkosen lihashuoltoon



Tallin uusin asukki on päässyt auttamaan tallitöiden lisäksi myös muuttohommissa

Oppilaiden kanssa koulukilpailuissa, jossa tallimme ratsukko Helmi Heikkinen ja Venni voittivat raviluokan, onnea! :)

Leevi ja Jerica HeC:n kouluradalla


Ponikerholaiset pelailemassa

Olemme käyneet ponien kanssa tonttuilemassa paikallisissa joulutapahtumissa, mm. Kangasalan joulunavauksessa Nalle & Norton kyyditsivät parissa tunnissa lähemmäs 200 ratsastajaa.



OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE, 

TOIVOTTELEE PAPINOJAN PONITALLIN VÄKI

7 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset satulat Nallella ja Nortonilla on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen kaipailen vastausta kysymykseeni:D

      Poista
  2. Toivottavasti postaisit vielä useammin, koska näitä on tosi kiva lukea ja tulee oikeen hymy suulle,kun huomaa että uusi postaus on ilmestynyt! :)

    VastaaPoista
  3. ^ Jep, minäkin toivon useampia postauksia, vaikka toki ymmärrän kiireesi :) On kiva kuulla tallin kuulumisia.

    VastaaPoista
  4. kuinka pieni pystyy menee vuonohevosella?

    VastaaPoista