perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Taas alkaa samoilla sanoilla: Pahoittelut pitkästä postausvälistä! Nyt on ollut hieman yksityiselämässä tsemppamista, sekä iloja että suruja. Nyt rupeaa fiilikset olemaan semmoiset, että voin teille tänne jotain raapaista. Nortonin esittely tulee, kun ehdin ja jaksan.

Joulu oli, tuli ja meni. Tunnit loppuivat joulua edeltävällä viikolla ja jouluviikko olikin lomaa sekä poneilla, että minulla. Tunnit jatkuivat seuraavalla viikolla ja vuosikin siinä vaihtui railakkaasti.

Tallin 4m korkea joulukuusi
























Uutenavuotena sainkin mökillä järkyttävän taudin, nukuimme patjalla ja ulko-ovi oli auki ja sain vetoa. Pidin illalla tunnit ja olo oli ihan ihmeellinen. Kotiin päästyäni vaattetteetkin sattui ja kuume nousi pilviin. Olin aivan taju kankaalla koko illan. Kuume helpotti aamuun hieman ja sain loppuviikon tunnit rutistettua "kunnialla" loppuun kuumeilusta huolimatta. Viikonloppuna menin lääkäriin, kun hengitys oli niin vaikeaa ja keuhkoihin pisti edelleen. Lääkäri epäili keuhkokuumetta ja menin seuraavanakin päivänä päivystykseen. Onneksi diagnoosi oli vain paha keuhkoputkentulehdus. Eli henkiin jäätiin ja talli ei kaatunut. Sain paljon apua Niemisiltä, kiitos siitä!!

Mutta tallilla ei siis ole mitään ihmeellistä sattunut, valmennuksissa olen itse käynyt ja valmennuksia pitänyt. Voin laittaa tähän vaikka vähän kuvia niistä.

"Ei sattunu!"








Tosiaan... kuvista tuli mieleen :D Haffeli-poni saapui Varpun tilalle viimeviikolla. Haffeli on aivan järkyttävän söppeli Haflinger ponny. Huikea ostos, aikamoinen pakkaus. Ehkäpä tallimme tuntsareista tasaisin ja koulutetuin poni, on ollut ilo opettaa, kun on yksi toimiva poni lisää. Varpu lähti jouluaattona tutuillemme, koska ei sovellu riittävän monelle asiakkaalle eikä oma aika riitä kahdelle treenattavalle. Haffelin esittely kotisivuillamme ja videoklipin näet TÄÄLTÄ!




3 kommenttia:

  1. Sun blogia on tosi kiva lukea!

    VastaaPoista
  2. Kiva ku postasit, hienon näköinen tuo uusi polle;)
    Innolla ootan loppuja heppaesittelyitä

    VastaaPoista