tiistai 19. helmikuuta 2013

Helmikuun hulinatAika menee hirvittävän nopeaa, tätä tahtia kesä on jo pian käsillä! Sitä tässä taitaa itsekukin jo odottaa, melko rasittavaa tämä synkkyys ja harmaus. Onneksi päivät ovat jo hieman pidempiä ja aurinkoakin on luvattu loppuviikoksi. Kesä siis tekee tuloaan, meilläkin on siihen jo varauduttu muutenkin kuin Minnien aurinkolaseilla. 8) Kesäleiripaikat vähenee vähenemistään ja kesäsuunnitelmiakin on jo tullut tehtyä sekä tietysti suunniteltua tuota tulevaa, entistäkin parempaa leirikesää. Käytössämme on ennätysmäärä poneja, kaikki minun kahdeksan omaa sekä 3-4 yksityistä ponia.

Diana hoidettavana


Ja niin tosiaan, tänään voin sanoa "kahdeksan omaani", nimittäin oma lauma sai lisäjäsenen Nortonista, jonka ostin tänään. Sehän siis asui jo tallillani, mutta olen ihastunut siihen niin kovin, että ajattelin sillä olevan oppilailleni vielä paljon annettavaa ja päätin ostaa ponin itselleni. Norton on yllättänyt ihanalla luonteellaan lasten kanssa, se ei tekisi pahaa kenellekään ja on sopivan reipas ratsastaa. Kaikinpuolin herrasmies käytökseltään, tammat ei kiinnosta enää ollenkaan eli ruunauskin onnistui hyvin. Nyt olen tyytyväinen pikkuponikatraaseeni; Nalleen, Pinniin ja Nortoniin, lisävahvistuksena tällähetkellä vielä Rommi ja Diana, Prinssikin kasvaa kovaa kyytiä. Isompia poneja pitää alkaa katsastamaan kuosiin kesänpuolella, lisävahvistuksemme Kallen lisäksi Romeo ja Harppa ovat huippuja, Vennistä en ole niin varma... Saattaa olla että vaihdan sen johonkin kokeneempaan ja isompaan, mutta sen näkee sitten taas kesällä kun Venni palaa kotiin, leirit se ainakin tekee normaalisti :)


"Mää oon jo näin iso poika, että sain taas kokeilla isompien poikien satulaa"
Prinssi ei ymmärtänyt miksei uutta satulaa sovitettu hänelle ja oli kovin ylpeä, kun hänkin sai sen lopulta selkäänsä :)

Prinssi yllä, Norton alla


Minnie ja Kalle syömässä päiväheiniä


Nalle klipattiin sunnuntaina, vaikka tarkoituksena ei ollut tänätalvena klipata ketään. En nähnyt muuta vaihtoehtoa, kun poni ei jaksanut mennä kuin korkeintaan tunnin päivässä ja oli ihan hikinen. Kaiken kruunasi se, että poni alkoi tekemään päivittäin yhtä temppua, joka kyllä kieltämättä näytti erittäin huvittavalta: Piehtarointi kesken tunnin. Paksu karva hiotessaan kutisi paljon ja oli muutenkin tukala, näin Nalle päätti ratkaista asian. Klippaamisen jälkeen ongelmat ovat kadonneet.

Tämä oli tällainen pikapostaus, otan kameran loppuviikosta tallille mukaan, jospa se aurinkokin tulisi esille niin saisin hyviä kuvia poneista ja Nallen klippauksesta.3 kommenttia:

 1. kiva taas ku bloggasit haluisikko kertoo käykö marinka siellä enää paljoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni tallinpitäjällä ei ole velvollisuutta kertoa, että ketkä tallilla käy, tai ovat käymättä! Ei ole julkista tietoa.

   Poista
 2. ihanaa taas kun postasit!:) tää blogi on ihan paras ja minnie on niiiiiin söpö noi arskat päällä!;)

  VastaaPoista