tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesälaitumilla

Heippa kaikille! Kiirettä piti koko kesäkuun ajan niinkuin odotettavissa olikin. Viisi leiriä vietetty ja ainakin minulla & poneilla oli hauskaa, toivottavasti oli leiriläisilläkin? Jotain tällaista taisin kyllä kuulla :)


Kaikki tallimme ponit järvessä



Rommi poniagilityssa
Kessu poniagilityssa   




Leiritunnelmia pääset seuraamaan lisää allaolevasta videosta :)





Turo ja Taneli kävivät estevalmennuksessa Niihamassa. Tarkoituksena oli hakea kokemusta näille nuorikoille vieraassa paikassa toimimisesta ja vähän muutenkin katsoa kuinka pelittävät. Turollahan onkin kilpailtu ennen Suomeen tuloa, mutta Tanelilla tällainen valmennuskäynti oli varmasti ensimmäinen. Kumpikaan ei ollut moksiskaan ja molemmat hyppäsivät hienosti kuumasta ilmasta huolimatta :) Palkinnoksi pojat pääsivät valmennuksen jälkeen ensimmäisenä lomalle Toosilaan. Kaverit tulivat perässä muutaman päivän kuluttua.

Emmi ja Turo esteellä, Taneli ja Helmi taustalla.

Lotta, Saana ja Aada laiduntalkoissa Toosilassa



Oma Poni - jakso päättyi viimelauantaina ja muidenkin ponien 5 viikkoinen kesäloma alkoi. Poneilla on syötävää useampi hehtaari. Heinä on niin pitkää, että Nortonista ja Nallesta ei näy kuin korvat! :)



Nyt on meidän aika hengähtää, palaamme taas asiaan elokuussa, jolloin tunnit pyörähtävät käyntiin ennätysmäärällä ratsastajia! Olemme saamassa myös aikas suloisen lisävahvistuksen kokoonpanoihin, mutta kerrotaan siitä lisää sitten seuraavalla kerralla :)


Aurinkoista kesää kaikille 
toivottelee Papinojan Ponitallin väki!


3 kommenttia:

  1. Kuinka ihana voi tommonen tyttönen olla tanelin(?) kanssa heinien keskellä? Suloisia sanon minä♡

    VastaaPoista
  2. Ihana video ja postaus♡ kuka siinä videossa hyppää mustalla shettiksellä? Vai oliko se ees shettis?

    VastaaPoista
  3. Söpöjä poneja sulla. Ja reippaita heppatyttöjä♡

    VastaaPoista